Vedran Kraljeta

Vedran Kraljeta prvi školovani konstelator koji je i uveo konstelacije u Hrvatskoj, a i momentalno je jedni registrirani voditelj konstelacija i član “HELLINGER SCIENCIE“ iz Hrvatske.  Za voditelja konstelacija školovao se kod Berta Hellingera, Jana Jacoba Stama, Johna G.Hilliera, dr. Guntharda Webera, prof.dr. Mathiasa V. von Kibeda, dr. Roberta Diltsa i drugih.
Posebno usko surađuje s Bertom Hellingerom, Janom Jacobom Stamom, i dr. Ursulom Franke.

Do sada je vodio preko 1000 radionica sistemskih konstelacija i njegovo neizmjerno iskustvo i znanje prepoznato je u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kroz konstelacije, pomaže otkriti skrivene dinamike i zapletaje u situacijama koji stoje iza pitanja klijenta, intimnih i profesionalnih nedoumica, poremećenih odnosa, osobnih i poslovnih neuspjeha, gubitka zdravlja, …Stojeći otvorenog uma i srca, uz duboko poštovanje, pažnju i ljubav za klijenta i sve upletene članove njegovog sistema, pomaže mu otkriti dobra rješenja, nove izbore, i snagu za potrebne promjene.

Kvalifikacije :

– Obiteljski konstelator
– Organizacijski konstelator
– Savjetovanje za parove
– Bolest, ovisnost
– Profesija, uspjeh

– Djeca i tinejdžeri
– Obrazovanje
– Obiteljsko savjetovanje
– Grupe
– Pojedinci

Stalna kontinuirana izobrazba u Hellinger®schule
Nova obiteljska konstelacija s Bertom i Sophie Hellinger stalno se razvija.
Oznaka “Stalna kontinuirana izobrazba” pripisuje se diplomiranim sugovornicima koji najmanje jednom godišnje posjećuju seminar Hellinger®schule kako bi se uvjerili da su njihova znanja i sposobnosti ažurirane.

Super vizija prema Hellinger sciencia®
razlikuje konstelatore koji su sudjelovali u seminarima za nadzor * Hellinger®schule.
Posebni kontinuirani program obuke nudi se u seminarima supervizije iskusnim konstelatorima.