Susan Lundgren

Dr. Susan Lundgren je liječnica naturopatske medicine iz Kalifornije, koja danas živi u nomadskim životom. Često i boravi i u Splitu, a postoji mogućnost on line savjetovanja.

Nakon završenog školovanja radi u velikim bolnicama i klinikama, gdje je uočila nedostatke u trenutnim medicinskim sustavima. Smatra da postoji više od liječenja simptoma koji su praksa u službenoj medicini

Um, tijelo, emocije i energija naših tijela igraju važnu ulogu u našem zdravlju. Strast dr. Lundgrena prema znanosti, medicini i ljekovitim blagodatima koje pojedinac ima od umjetnosti stvara novi pristup medicini.
Kao detektiv, znanstvenik, savjetnik i revolucionarni liječnik, dr. Lundgren izravno radi s mudrošću vašeg tijela kako bi pronašla izvor neravnoteže. Prevodi ono što vam vaše tijelo govori praktičnim zdravstvenim planovima i tretmanima.
Njeni klijenti uključuju NFL sportaše, managere, roditelje djece sa raznim naoko nerješivim problemima; svaka se osoba tretira na pojedinačnoj razini kako bi se postigli zadovoljavajući rezultati.