Sistemske konstelacije

OBITELJSKE –  POSLOVNE –  INDIVIDUALNE

Sistemske Konstelacije


Jedinstveni pristup iscjeljivanja fenomenološki usmjeren na opažanje

‘ ONOGA ŠTO JEST ’.

Sistemski pristup fokusiran na rješenja koja donose dobro svima.

Dok su tradicionalne terapije tipično usredotočene na klijenta-pojedinca, u konstelacijama se radi s cjelokupnom mapom njegovog života kao dijela širih grupa njegovog sistema – obitelji, i šire društvene zajednice.

Znate li što su obiteljske konstelacije?  – Video intervju  – Stephan Hausner (jedan od vodećih svjetskih konstelatora)

Time se otvaraju posve nove mogućnosti rješavanja bolnih i problematičnih osobnih i obiteljskih situacija. Uz ostale, recimo kroz posebnu sposobnost da razotkriju skrivene sile i neriješena nasljeđa predaka, koja vas mogu aktivno zaplesti, zakočiti i uništiti dobro stanje, te dovesti do bolesti, osobnih, profesionalnih i obiteljskih neuspjeha, bolnih i po život opasnih situacija.

Na našim predavanjima često se možete upoznati s temom SISTEMSKIH KONSTELACIJA kako bi zainteresiranim osobama pružili što bolji uvid u o načinu rada i djelotvornosti same metode.

RADIONICA  KONSTELACIJA :

IAKO MOČAN ALAT ZA RJEŠAVANJE OBITELJSKI I POSLOVNIH SITUACIJA MOŽE BITI IZNIMNO OPASAN AKO GA VODE ZA TO NEEDUCIRANE I NESTRUČNE OSOBE.

Voditelji sistemskih konstelacija u našoj organizaciji su iskljućivo za to educirani i certificirani konstelatori.

Na našim radionicam konstelacija upoznajte se i prepustite stručnom za sada JEDINOM CERTIFICIRANOM konstelatoru u Hrvatskoj po metodi Berta Hellingera  

Ovdje možete vidjeti sve certificirane konstelatore.