Glazbene radionice za najmlađe

Omogućite svojoj djeci da u toploj i poticajnoj atmosferi na zabavan način otkrivaju čarobni svijet glazbe.

Vaši mališani će dobiti priliku za upoznavanje s glazbenim instrumentima te razvijanje glazbenih sposobnosti putem slušanja, sviranja, pjevanja i plesa. Ovim pristupom želimo ujedno potaknuti i podržati cjeloviti razvoj svakog djeteta (kognitivni, emocionalni, socijalni i motorički).

Iskreno se radujemo vašem dolasku!

• Grupne glazbene radionice za djecu od 5-7 god. / 1x tjedno u trajanju od 60 min

• Grupne glazbene radionice za djecu od 7-9 god. / 1x tjedno u trajanju od 60 min

Vaše mlade muzičke talente prepustite našim neumornim glazbenicima Minji i Darku.

Darko Grappone i Minja Kuzmanić

Darko & Minja

Darko Grappone i Minja Kuzmanić su glazbeni i životni partneri već 30 godina. Nakon završenog formalnog glazbenog obrazovanja, uz skladanje, koncertnu djelatnost i pedagoški rad u glazbenim školama, posvećuju se i glazbenoj naobrazbi djece predškolske dobi, organizirajući radionice u vrtićima u Splitu i okolici.

Autori su knjiga za djecu Glazbena slušanka, bojanka i vježbanka  „Svaka nota svoje mjesto ima“ (uključujući i glazbeni zapis skladbi i pjesmica iz knjiga na dva CD-a), “, „Glazbala nas pjesmom zovu“ te Klavirske početnice koje nalaze svoju primjenu u glazbenim vrtićima, glazbenim školama i osnovnim općeobrazovnim školama.

POŠALJI PORUKU