Bio potpisi – Biosignatures

Biopotpisi / BioSignatures /  su linearni dijagrami koji svojim dizajnerskim svojstvima izravno utječu i uravnotežuju energiju tjelesnih organa i njihovih funkcija. Slično u konceptu s računalnom tehnologijom kada se aktivira električnom strujom funkcija određuje dizajn kruga čak i kad se smanji na mikrorazinu. Opsežna istraživanja u ovom polju pokazala su da svi obrasci na površini biljaka, životinja, insekata i drugih živih sustava čine sastavni dio ukupnog energetskog sustava tog životnog oblika. 

Ovaj obrazac povezan je s perifernim protokom energije na površini tijela, koji obično djeluje s okolinom kako bi prilagodio središnji energetski sustav vanjskim promjenama. Postojanje centralnog i perifernog energetskog sustava u tijelu je činjenica s kojom se većina alternativnih medicinskih praksi prepoznaje i s kojima radi.

Biogeometriju treba razlikovati od bilo kojeg oblika simbolike. Kao što znamo simboli su drevni koliko i čovječanstvo; oni su moćno sredstvo komuniciranja ideja.
Dešifriranje kodova oblika u prirodi je ono što Biogeometrija oblikuju i biopotpisi / bioSignatures.
Postoje mnoge škole simbolizma na razinama, od vjerskih i alternativnih uvjerenja do oglašavanja i komercijalne manipulacije.

U BioSignatures – Biopotpisi koriste se u nastavnim i istraživačkim odjelima u BioGeometrical Društvu, za razvoj i istraživanje. To se vrši pod nadzorom medicinskih radnika koji su dio istraživačkog programa.
Mnogi članovi trenutno uspješno koriste ovaj sustav u privatnom životu, kao i dio istraživačkog tima.
Trenutno se provodi opsežno testiranje za statističku procjenu u suradnji sa znanstvenim istraživačkim institucijama. Za energiju uravnoteženja koristeći biosignatures-biopotpise kao podrška za medicinske tretmane od nekoliko problema; Hepatitis C, smanjenje bijelih krvnih zrnaca, opekline … itd.
Slučajevi su medicinski dokumentirani, uz izvještaje liječnika i laboratorijske pretrage.

Biopotpisi – Korištenje

Da bi dobili dobre rezultate pomoću Biopotpisa, važno je da liječnik i korisnik ima temeljito poznavanje svih vrsta energetskih tokova u tijelu, kao što kod kineske akupunkture meridijanima, energetskog sustava Indijski čakri i drugim oblicima alternativne energije.

O voj zanimljivoj temi i tehnici možete više pročitati na www.biogeometry.ca (engl)